Over ons

Ik ben Tony Van Quaille, oprichter en zaakvoerder van ‘De Renovatieadviseur’. Ik heb het geluk dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en dat ik daarbij een partner heb die mij daarin 200% steunt en actief helpt. 

Mijn passie voor het hele bouw-en verbouwproces is met de jaren alleen maar groter en groter geworden.

Het samenwerken met mijn team en het creëren van een gezellige, warme thuis voor mijn klanten, maken van mij een gelukkig mens en geven mij heel veel voldoening.

 

Ik vind het super belangrijk dat iedereen, binnen zijn eigen financiële mogelijkheden, recht heeft op correct bouw-en verbouwadvies. Van bij de aankoop neem ik de klant bij de hand en begeleid ik hem tijdens het hele (ver)bouwproces. Op die manier kan je nagenieten van de nieuw gecreeërde thuis zonder een wrange nasmaak. Al van jonge leeftijd was ik gefascineerd door het hele (ver)bouwgebeuren. Ik werkte actief mee terwijl ik het vak op school leerde.

Na het behalen van mijn diploma combineerde ik het werkveld met avondschool om mij verder te

 

specialiseren in allerlei vakgebieden. Op die manier kon ik al snel aan de slag als werfleider en koos ik er uiteindelijk voor mijn eigen onderneming op te starten. Mijn eenmanszaak breidde uit tot een volwaardige bouwonderneming (genaamd VQT). Doorheen de 25 jaar heb ik een grote bagage expertise en ervaring opgedaan, waarbij ik mij kon omringen met gespecialiseerde vakmensen.

 

Vanuit mijn dagelijkse ervaring met renovatie, waarbij mensen heel veel advies, steun en richting nodig hebben, heb ik besloten ‘De Renovatieadviseur’ op te richten om op die manier mijn ervaring, kennis en contacten te delen. Samen met hen ga ik het (ver)bouwavontuur aan.

 

Ten slotte wens ik nog te beklemtonen dat ‘De Renovatieadviseur’ staat voor volledig neutraal en onafhankelijk advies en dat volledig op maat van mijn klant.

Zoek jij ook advies, steun en richting voor jouw(ver)bouw/renovatie?

Openingsuren

Maandag
08.30 - 12.00 / 12.30 - 17.00
Dinsdag
08.30 - 12.00 / 12.30 - 17.00
Woensdag
08.30 - 12.00 / 12.30 - 17.00
Donderdag
08.30 - 12.00 / 12.30 - 17.00
Vrijdag
08.30 - 12.00 / 12.30 - 17.00
Zaterdag
enkel op afspraak
Zondag
gesloten

Contacteer ons

De Renovatieadviseur staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Graag komen wij tot bij u langs. Van de aankoop van een woning of de verkoop van uw woning, het uitvoeren van renovatieplannen,... wij helpen u graag verder.

Vul het contactformulier in via deze website of maak een telefonische afspraak.

Wij kijken alvast uit naar onze ontmoeting.

 

Verbouwen, een weloverwogen beslissing